Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
суббота, 17 октября 2009 г.

17 листопада на станції "Шулявська" розпочався ремонт ескалатора

17 листопада 2009 року на станції "Шулявська" Святошино-Броварської лінії розпочався ремонт ескалатора №1 нижнього нахилу, який триватиме до 17 грудня п.р.

Нагадуємо, що з початку поточного року було виконано 8 капітальних ремонтів ескалаторів (6 – на станції "Золоті ворота", 1 – на станції "Арсенальна" та 1 – на станції "Університет"), а також ремонти головних валів на станціях "Політехнічний інститут" та "Либідська".

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
среда, 7 октября 2009 г.

Молодіжна рада Київського метрополітену опікується фізичним здоров’ям молоді

На запрошення голови Молодіжної ради (МР) Олександра Осіпчука, у черговому засіданні МР взяли участь представники клубу «Лінія Вогню» на чолі з Василем Рудюком. Гості презентували обладнання (гвинтівки) та розповіли про історію й ігрові сценарії нової гри - лазертаг. Оскільки така гра зацікавила присутніх, було ухвалено рішення прийняти у ній участь.

Минулої п’ятниці гра відбулася. У заздалегідь визначеному місці зібралась молодь метрополітену. Гравці отримали амуніцію (жилети з датчиками та бластерний автомат). Відповідно до обраного сценарію, гра пройшла на околиці міста, на території недобудованого заводу. Як виявилося, ця місцевість ідеально підійшла для імітації ведення бойових дій в міських умовах. За лічені хвилини гравці поринули в атмосферу гри.

За умовами дійства, перемагає команда, яка більше і сильніше завдасть ударів противнику, що імітується відповідними звуковими ефектами. Цього разу перемога дісталась команді Михайла Кульгейка, яка завдяки вдалій тактиці і продуманій стратегії виборола перемогу аж 4 рази.

Молодіжна рада метрополітену вітає молодь з дебютом у новій реалістичній та захоплюючій грі бойових дій на відкритій місцевості. Маємо надію, що гра розвиватиме у наших колег патріотичні традиції та фізичну підготовку, а також дасть змогу перевірити надійність плеча товариша.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
вторник, 6 октября 2009 г.

Про заходи щодо поліпшення культури обслуговування пасажирів

З метою поліпшення культури обслуговування пасажирів та створення сприятливих умов для людей з обмеженими фізичними можливостями, у Київському метрополітені триває робота щодо забезпечення належного рівня обслуговування інвалідів.

Протягом ІІI кварталу поточного року для осіб з обмеженими фізичними можливостями влаштовано 9 колясочних з’їздів на станціях: «Гідропарк» (1 шт), «Святошин» (2 шт), «Майдан Незалежності» (1 шт), «Площа Льва Толстого» (2 шт), «Палац Спорту» (1 шт), «Печерська» (1 шт), «Видубичі» (1 шт). Вартість виконаних робіт складає 32 тис. грн. Робота з влаштування колясочних з’їздів триватиме. До кінця року в метрополітені з’являться ще 7 колясочних з’їздів.

Принагідно повідомляємо, що з початку року на станціях метрополітену влаштовано всього 18 колясочних з’їздів на суму 98 тис. грн. Окрім цього, для інвалідів з вадами слуху за кошти інвесторів обладнано відео-інформаційними системами 5 вагонів метрополітену.

Також у метрополітені постійно забезпечується виконання інструкцій «Про порядок проїзду в метрополітені пасажирів-інвалідів на колясках» та «Про порядок проїзду в метрополітені інвалідів по зору І та ІІ груп».

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
четверг, 1 октября 2009 г.

Про проведення місячника з благоустрою

З 28 вересня по 31 жовтня 2009 року у Київському метрополітені буде проводитися осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території та об’єктів метрополітену.

З цією метою створено комісію та затверджено план заходів з проведення місячника, згідно з яким у метрополітені планується:

відремонтувати майже 7 тис. кв.м покрівлі,
очистити 47 зливоприймачів,
встановити 37 нових та відремонтувати 51 контейнер для твердих побутових відходів,
здійснити частковий ремонт станцій та підземних переходів,
зняти понад 215 сухостійних дерев,
виконати інші роботи.
Проведення місячника сприятиме підвищенню культури обслуговування киян і гостей столиці та поліпшенню естетичного вигляду станцій, а також підняттю рівня санітарно-технічного стану території та об’єктів метрополітену.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

Архив блога