Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
четверг, 19 ноября 2009 г.

Про зміни режиму роботи станцій

З 1 грудня 2009 року змінюється режим роботи чотирьох станцій Київського метрополітену.

Відтак, вестибюлі №2 станцій «Нивки» (вихід до проспекту Перемоги), «Героїв Дніпра» (вихід до зупинки автотранспорту, що курсує у напрямку м. Вишгород) та «Позняки» (вихід до вулиць Мішуги, Руденко, Вишняківська), а також вестибюль станції «Хрещатик» (вихід на вулицю Городецького) будуть відчинені для пасажирів лише у робочі дні з 7:00 до 19:00.

У вихідні та святкові дні вказані вестибюлі будуть зачинені.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
понедельник, 9 ноября 2009 г.

Достроково завершено капітальні ремонти ескалаторів на станції "Золоті ворота"

6 листопада 2009 року на станції «Золоті ворота» Сирецько-Печерської лінії завершено капітальний ремонт ескалатора №3 нижнього нахилу, а 7 листопада, після технічного опосвідчення, його було введено в експлуатацію.

Таким чином, достроково, до встановленого розпорядженням КМДА №232 від 03.03.2009р. терміну закінчення ремонту ескалаторів станції "Золоті ворота" (12.11.2009р.), було виконано капітальний ремонт шести ескалаторів станції. Цього вдалося досягти завдяки впровадженню у виробництво технології одночасного ремонту ескалаторів на нижньому та верхньому нахилах. Таке нововведення сприяло зменшенню технологічного періоду ремонтів ескалаторів станції на 84 календарних дні.

Нагадуємо, що з початку поточного року було виконано 8 капітальних ремонтів ескалаторів (6 – на станції «Золоті ворота», 1 – на станції «Арсенальна та 1 – на станції «Університет»), а також ремонти головних валів на станціях «Політехнічний інститут» та «Либідська».

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua