Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
пятница, 30 июля 2010 г.

Учасники акції "Слов’янський похід" відвідали Київський метрополітен

28 липня 2010 року в Адміністрації Київського метрополітену відбулася зустріч в.о. начальника метрополітену Володимира Федоренка та лідерів Молодіжної ради підприємства з групою молоді з Московського та Мінського метрополітенів, які здійснюють «Слов’янський похід» річкою Дніпро у рамках святкування 1022-ї річниці Хрещення Русі. На зустрічі були присутні перший заступник начальника метрополітену Олег Москаленко та голова об’єднаної профспілки працівників підприємства Олександр Мозолевич.

Вітаючи гостей, в.о. начальника Київського метрополітену В.І. Федоренко наголосив на тому, що акція «Слов’янський похід» викликає щире захоплення, адже покликана об’єднувати не лише молодь метрополітенів, а й братні слов’янські народи. «Хоча, що стосується метрополітенів Москви, Мінська та Києва, то традиційні зв'язки між ними ніколи не розривалися. Адже ми всі розуміємо, що дружні взаємини не лише суттєво сприяють поліпшенню добросусідських відносин, а й позитивно позначаються на виробничих показниках. Чимало українців працює у Московському та Мінському метрополітенах, так само у Київському метрополітені працюють росіяни й білоруси. На щастя, професія метрополітенівця не знає кордонів» - підкреслив Володимир Іванович.

На зустрічі учасники походу з Москви та Мінська поділилися своїми враженнями від подорожі Україною та Дніпром і запросили київських колег у майбутньому приєднатися до акцій. Після чого для гостей була організована екскурсія у Музеї Київського метрополітену.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
четверг, 29 июля 2010 г.

З 30 липня по 15 жовтня 2010 року буде проводитися ремонт ескалатора на станції "Лук'янівська"

30 липня 2010 року на станції "Лук'янівська" Сирецько-Печерської лінії розпочався капітальний ремонт ескалатора № 4. Ремонт триватиме до 15 жовтня п.р.

Окрім цього, нині триває капітальний ремонт ескалатора № 2 верхнього нахилу станції "Шулявська". Ремонт триватиме до 14 вересня п.р.

Для довідки: з початку поточного року було виконано ремонти шести ескалаторів на станціях: "Арсенальна" - ескалатор №3 верхнього нахилу, "Шулявська" - ескалатор № 1 та № 3 верхнього нахилу, № 3 нижнього нахилу та "Лук'янівська"- ескалатор № 1 та № 2.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
вторник, 27 июля 2010 г.

З 27 липня по 14 вересня 2010 року буде проводитися ремонт ескалатора на станції "Шулявська"

27 липня 2010 року на станції "Шулявська" Святошинсько-Броварської лінії розпочався капітальний ремонт ескалатора № 2 верхнього нахилу. Ремонт триватиме до 14 вересня п.р.

Для довідки: з початку поточного року було виконано ремонти шести ескалаторів на станціях: "Арсенальна" - ескалатор №3 верхнього нахилу, "Шулявська" - ескалатор № 1 та № 3 верхнього нахилу, № 3 нижнього нахилу та "Лук'янівська"- ескалатор № 1 та № 2.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
вторник, 20 июля 2010 г.

Відбулася нарада з визначення переможця конкурсу

20 липня 2010 року в Адміністрації Київського метрополітену відбулася нарада з визначення переможця конкурсу «Гімн Київського метрополітену». Зважаючи на велике значення створення гімну для підприємства, у нараді взяли участь керівники та голови профспілкових організацій структурних підрозділів метрополітену, ветерани метрополітену та члени робочої групи з підготовки відзначення 50-річчя Київського метрополітену.

Учасники наради заслухали музичні твори, надіслані на конкурс, та висловилися щодо їх відповідності гімну Київського метрополітену. Працівники підприємства, ветерани, представники профспілкових організацій були одностайні у тому, що жоден з надісланих творів, на жаль, не може бути прийнятим як гімн Київського метрополітену. Водночас, відмічалося, що надіслані твори досить позитивно і вірно відображають діяльність метрополітену і можуть сприйматись як вірші або пісні про метрополітен.

Присутніми на нараді були визначені, як найкращі серед надісланих, твори «Столичне метро» у виконанні Марійки Шамич (м.Київ), «Гімн метрополітену» у виконанні Сергія Дьоміна (м.Кіровоград) та «Підземне серце» у виконанні Народного фольклорного ансамблю «Червона калина» (м.Київ).

Нарада постановила, що проведений конкурс не виявив кращого музичного твору, який би міг стати гімном Київського метрополітену. Разом з тим, присутні на нараді висловили щиру вдячність авторам за їх працю, старанність і щиросердя, за їх любов до Київського метрополітену.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
среда, 7 июля 2010 г.

В Київському метрополітені дбають про пасажирів з обмеженими фізичними можливостями

З метою поліпшення культури обслуговування пасажирів та створення сприятливих умов для людей з обмеженими фізичними можливостями, у Київському метрополітені триває робота щодо забезпечення належного рівня обслуговування інвалідів.

Протягом I півріччя поточного року для осіб з обмеженими фізичними можливостями влаштовано 8 додаткових металевих поручнів поруч із існуючими колясочними з’їздами. До кінця року планується встановити ще 3 таких поручні. Нанесено 8 попереджувальних рельєфних смуг на першу та останню сходинки пересаджувального вузла "Театральна" - "Золоті ворота". На станції "Святошин" виконано заміну існуючого металевого колясочного з’їзду на гранітний.

Окрім цього, придбано та введено в експлуатацію два сучасних вагони вітчизняного виробництва пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Також у метрополітені діють та безперечно виконуються працівниками станцій інструкції «Про порядок проїзду в метрополітені пасажирів-інвалідів на колясках», «Про порядок проїзду в метрополітені інвалідів по зору І та ІІ груп» та здійснюється постійна співпраця з центральним правлінням Українського товариства сліпих (УТОС) та громадською організацією "Центр реабілітації інвалідів-спинальників "Відродження-АРС".

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
вторник, 6 июля 2010 г.

Будівництво трьох станцій метрополітену у бік житлового масиву Теремки знову у центрі уваги влади

3 липня 2010 року на виконання доручень прем’єр-міністра України на пускових об’єктах Київського метрополітену відбулася виїзна нарада за участю заступника міністра Кабінету міністрів України Аністратенка Ю.С. та заступника голови Київської міської державної адміністрації Голубченка А.К. Метою виїзної наради було ознайомлення з ходом будівництва станцій метро "Деміївська", "Голосіївська", "Васильківська".

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
четверг, 1 июля 2010 г.

Розпочинається оцінювання музичних творів, надісланих на конкурс "Гімн Київського метрополітену"

30 червня сплинув термін прийому музичних творів на конкурс "Гімн Київського метрополітену". В цілому, на конкурс надійшло 18 робіт, але лише 10 з них відповідають вимогам конкурсу і були прийняті до розгляду журі.

У конкурсі взяли участь як професійні творчі колективи, так і аматори з різних регіонів України.

З 1 по 7 липня п.р. відвідувачі сайту "50 років метрополітену" (http://www.50metro.kiev.ua) зможуть прослухати всі музичні твори, що претендують на звання "Гімн Київського метрополітену" і проголосувати за найкращу роботу конкурсу.

8 липня п.р. відбудеться засідання журі конкурсу, на якому буде прийняте остаточне рішення щодо переможця конкурсу.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

Архив блога