Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
вторник, 25 октября 2011 г.

Київський метрополітен запрошує на день відкритих дверей!

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" започатковує постійно діючу практику спілкування з пасажирами метрополітену, активістами громадських організацій та політичних партій з метою надання всім бажаючим вичерпної інформації про роботу підприємства.

Відтак, щоквартально на промислових майданчиках підрозділів метрополітену почергово буде проводитися День відкритих дверей, програма якого включатиме:

презентацію КП "Київський метрополітен",
екскурсію у музеї історії Київського метрополітену,
відвідування об’єктів метрополітену.
Вперше День відкритих дверей відбудеться 3 листопада 2011 року, напередодні 51-річниці з дня введення в експлуатацію метрополітену у Києві. Програма цього дня: о 9:00 – презентація КП "Київський метрополітен" (Адміністрація Київського метрополітену, проспект Перемоги, 35), о 10:00 – екскурсія у музеї, об 11:00 – від’їзд автобусом до електродепо "Дарниця" (вул. Червоноткацька, 1а). Для інформації: на промисловому майданчику електродепо "Дарниця" розташовані електродепо, майстерня ескалаторної служби, вагоноремонтний завод.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
вторник, 18 октября 2011 г.

Роботу метрополітену в ніч з 20 на 21 жовтня п.р. буде продовжено

У зв’язку з проведенням 20 жовтня 2011 року на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Бешикташ" (Стамбул) та з метою забезпечення перевезення уболівальників, змінюється режим роботи Київського метрополітену.

В ніч з 20 на 21 жовтня п.р. роботу метрополітену буде продовжено на одну годину.

Окрім цього, передбачені додаткові резервні состави для видачі їх, при необхідності, на лінії.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
понедельник, 10 октября 2011 г.

У Київському метрополітені дбають про пасажирів з обмеженими фізичними можливостями

З метою поліпшення культури обслуговування пасажирів та створення сприятливих умов для людей з обмеженими фізичними можливостями, у Київському метрополітені триває робота щодо забезпечення належного рівня обслуговування інвалідів.

Протягом 9 місяців поточного року для осіб з обмеженими фізичними можливостями влаштовано 129 та поновлено 835 попереджувальних смуг на першій та останній сходинках сходових маршів пересадних вузлів, станцій та підземних переходів. Окрім цього, влаштовано пандуси на сходах на виході зі станції "Вокзальна" та на вході в будівлю адміністрації метрополітену станції "Політехнічний інститут", замінено два металеві колясочні з’їзди на гранітні на станції "Нивки".

Принагідно повідомляємо, що до кінця року планується обладнати відео-інформаційними системами 15 вагонів та 11 станцій метрополітену, влаштувати 38 попереджувальних рельєфних смуг на 19 станціях.

Також у метрополітені діють та безперечно виконуються працівниками станцій інструкції "Про порядок проїзду в метрополітені пасажирів-інвалідів на колясках" та "Про порядок проїзду в метрополітені інвалідів по зору І та ІІ груп".

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
четверг, 6 октября 2011 г.

Про роботу метрополітену 8 жовтня 2011 року

З метою забезпечення нормальної роботи метрополітену і культури перевезення пасажирів під час церемонії офіційного відкриття Національного спорткомплексу "Олімпійський" та святкових заходів 8 жовтня 2011 року, Київський метрополітен збільшує кількість поїздів на лініях: на Святошинсько-Броварській – з 20год. 30хв. до закінчення руху поїздів, на Куренівсько-Червоноармійській – з 17год. 30хв. до закінчення руху поїздів, на Сирецько-Печерській – з 16год. 00хв. до закінчення руху поїздів.

У цей день буде збільшено штат чергового персоналу на центральних станціях метрополітену, встановлено чергування відповідальних працівників для контролю за перевезенням пасажирів та роботою обладнання.

Також, 8 жовтня п.р. буде заборонено торгівлю з пересувних об’єктів на станціях "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" та "Палац спорту".

Окрім цього, передбачені додаткові резервні состави для видачі їх на лінії у разі необхідності в залежності від пасажиропотоку.

Забезпечувати підтримання належного громадського порядку на станціях метрополітену 8 жовтня 2011 року, під час церемонії офіційного відкриття НСК "Олімпійський», будуть працівники Лінійного управління охорони метрополітену, підпорядкованого ГУ МВС України в місті Києві.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua
вторник, 4 октября 2011 г.

Про ремонт ескалаторів

4 жовтня 2011 року на станції "Печерська" Сирецько-Печерської лінії розпочався капітальний ремонт ескалатора № 4 верхнього нахилу. Ремонт триватиме до 16 листопада 2011 року.

Наразі проводиться капітальний ремонт ескалатора № 3 станції "Дружби народів" Сирецько-Печерської лінії, що триватиме до 1 листопада 2011року.

Для довідки: з початку поточного року було виконано капітальні ремонти шести ескалаторів: на станції "Лук'янівська" - ескалатор № 3, на станції "Шулявська" - ескалатор № 2 нижнього нахилу, на станції "Олімпійська" - ескалатори № 1, № 2, № 3 та на станції "Дружби народів" - ескалатор № 1.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

Архив блога