Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
среда, 7 октября 2009 г.

Молодіжна рада Київського метрополітену опікується фізичним здоров’ям молоді

На запрошення голови Молодіжної ради (МР) Олександра Осіпчука, у черговому засіданні МР взяли участь представники клубу «Лінія Вогню» на чолі з Василем Рудюком. Гості презентували обладнання (гвинтівки) та розповіли про історію й ігрові сценарії нової гри - лазертаг. Оскільки така гра зацікавила присутніх, було ухвалено рішення прийняти у ній участь.

Минулої п’ятниці гра відбулася. У заздалегідь визначеному місці зібралась молодь метрополітену. Гравці отримали амуніцію (жилети з датчиками та бластерний автомат). Відповідно до обраного сценарію, гра пройшла на околиці міста, на території недобудованого заводу. Як виявилося, ця місцевість ідеально підійшла для імітації ведення бойових дій в міських умовах. За лічені хвилини гравці поринули в атмосферу гри.

За умовами дійства, перемагає команда, яка більше і сильніше завдасть ударів противнику, що імітується відповідними звуковими ефектами. Цього разу перемога дісталась команді Михайла Кульгейка, яка завдяки вдалій тактиці і продуманій стратегії виборола перемогу аж 4 рази.

Молодіжна рада метрополітену вітає молодь з дебютом у новій реалістичній та захоплюючій грі бойових дій на відкритій місцевості. Маємо надію, що гра розвиватиме у наших колег патріотичні традиції та фізичну підготовку, а також дасть змогу перевірити надійність плеча товариша.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога