Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
вторник, 29 декабря 2009 г.

Київський метрополітен відкрив виставку творчих робіт, надісланих на конкурс "Я люблю метро"

29 грудня 2009 року у Виставковому центрі «Український Дім» відкрилася виставка творчих робіт, надісланих на конкурс «Я люблю метро», який проводив Київський метрополітен упродовж листопада-грудня п.р.

На церемонії відкриття були присутні начальник Київського метрополітену Петро Мірошников, перший заступник начальника Київського метрополітену, голова робочої групи з підготовки до відзначення 50-річчя метрополітену Олег Москаленко, члени робочої групи, відомі митці та автори фото, малюнків та віршів, з яких було сформовано експозицію.

На відкриття виставки завітала директор Виставкового центру «Український Дім» Наталя Заболотна. Відкрив виставку начальник Київського метрополітену Петро Мірошников. У своєму виступі Петро Володимирович зазначив, що приємно вражений тим, скільки робіт на конкурс надіслали шанувальники Київського метро. «Для нас було справжнім відкриттям, що у конкурсі «Я люблю метро» брали участь не лише кияни, а й мешканці інших сіл і міст України. Свої вірші, фото та малюнки нам надсилали з 9 областей - Київської, Житомирської, Черкаської, Донецької, Кіровоградської, Вінницької, Чернігівської, Хмельницької, Запоріжжя. Автори робіт – люди різного віку, але їх об’єднує одне – любов до Київського метрополітену. І це дуже приємно» — сказав очільник метрополітену.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога