Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
пятница, 9 апреля 2010 г.

Вийшов перший номер газети "Метро. Афиша"

9 квітня 2010 року на станції метрополітену "Театральна" відбулася презентація інформаційно-розважальної газети "Метро. Афиша". Саме цього дня пасажири столичної підземки першими дізналися, як змістовно, весело й цікаво провести вихідні дні.
Як запевнили у Київському медіа-холдингу, це повнокольорове видання з півмільйонним тиражем розповсюджуватиметься щоп'ятниці з 16-ої до 19-ої години на всіх станціях метрополітену. Презентуючи газету, комерційний директор газети Олександр Свистунов зазначив: "У рік 50-річчя Київського метрополітену ми вирішили створити абсолютно нове розважальне видання на 16-ти шпальтах "Метро. Афиша" у форматі безкоштовної газети, яке одночасно буде успішним медіа-продуктом і доступним кожному киянинові".
Щотижня рубрики чергових номерів "Метро. Афиши" вестимуть українські зірки музики, кіно й шоу-бізнесу. Так, у рамках презентації першого номера газети, лідер групи "Dруга Рiка" Валерій Харчишин провів автограф-сесію газети "Метро. Афиша". Принагідно він повідомив, що всі учасники цієї групи вестимуть колонку про музику.
Досвідчений і креативный колектив редакції гарантує, що "Метро. Афиша" буде не просто черговою безкоштовною газетою, а й стане новим культурним явищем міста Києва.
Київський метрополітен приєднується до всіх привітань з нагоди виходу газети "Метро. Афиша" і бажає творчому колективу невтомного ентузіазму, цікавих тем і неодмінного збільшення аудиторії читачів.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога