Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
вторник, 11 мая 2010 г.

Запуск нового потягу метрополітену присвячено 65-й річниці Великої Перемоги

11 травня 2010 року у Київському метрополітені за участю заступника голови Київської міської державної адміністрації Дениса Басса відбувся урочистий запуск на лінію нового потягу метрополітену виробництва Крюковського вагонобудівного заводу. Ця подія приурочена до 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Як розповів начальник Київського метрополітену Петро Мірошников, новий потяг метрополітену має оновлений дизайн, салони вагона обладнано зручними й практичними в експлуатації сидіннями, нова конструкція дверей забезпечує безпеку експлуатації, щільність від проникнення пилу та вологи, підвищену шумоізоляцію. В той же час вертикальні і горизонтальні поручні забезпечують зручне розташування пасажира у вагоні.

У вагонах є система як внутрішнього, так і зовнішнього відео-спостереження, система вентиляції — удосконалена. Вперше в історії вагонобудування у головних вагонах передбачено місця для пасажирів на інвалідних візках. Кабіна машиніста — шумоізольована з широким переднім і боковим оглядом, зі зручним кріслом, пультом керування, кліматичною установкою, що забезпечує необхідні для роботи параметри. До того ж, функціонує система діагностики обладнання, яка надає повну інформацію машиністу про стан обладнання рухомого складу в процесі експлуатації.

В цілому ж, вагони виробництва Крюковського вагонобудівного заводу відповідають сучасним вимогам пожежної безпеки. Вони мають автоматичну систему пожежогасіння всіх агрегатів та відсіків з електротехнічним обладнанням, необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння, нормативні параметри із забезпечення освітлення, вентиляції, радіозв’язок із диспетчером та внутрішній зв'язок "пасажир-машиніст", а також необхідні засоби для забезпечення евакуації пасажирів з аварійних вагонів у тунель на випадок нештатної зупинки.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога