Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
среда, 7 июля 2010 г.

В Київському метрополітені дбають про пасажирів з обмеженими фізичними можливостями

З метою поліпшення культури обслуговування пасажирів та створення сприятливих умов для людей з обмеженими фізичними можливостями, у Київському метрополітені триває робота щодо забезпечення належного рівня обслуговування інвалідів.

Протягом I півріччя поточного року для осіб з обмеженими фізичними можливостями влаштовано 8 додаткових металевих поручнів поруч із існуючими колясочними з’їздами. До кінця року планується встановити ще 3 таких поручні. Нанесено 8 попереджувальних рельєфних смуг на першу та останню сходинки пересаджувального вузла "Театральна" - "Золоті ворота". На станції "Святошин" виконано заміну існуючого металевого колясочного з’їзду на гранітний.

Окрім цього, придбано та введено в експлуатацію два сучасних вагони вітчизняного виробництва пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Також у метрополітені діють та безперечно виконуються працівниками станцій інструкції «Про порядок проїзду в метрополітені пасажирів-інвалідів на колясках», «Про порядок проїзду в метрополітені інвалідів по зору І та ІІ груп» та здійснюється постійна співпраця з центральним правлінням Українського товариства сліпих (УТОС) та громадською організацією "Центр реабілітації інвалідів-спинальників "Відродження-АРС".

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога