Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
пятница, 12 ноября 2010 г.

Київський метрополітен взяв участь у Тижні безпеки життєдіяльності

10 листопада 2010 року, у рамках відзначення 50-ої річниці Київського метрополітену та у зв’язку з проведенням у школах міста Тижня безпеки життєдіяльності, представники КП «Київський метрополітен» відвідали школу-гімназію №290, що у Дарницькому районі Києва. Про важливість та урочистість зібрання свідчила присутність на події головного спеціаліста Управління освіти виконавчого органу Дарницької районної у місті Києві ради (Дарницької районної державної адміністрації) Ірини Саакянц.

Метою візиту було ознайомлення учнів молодших класів з історією та сьогоденням столичної підземки, і, найголовніше - з Правилами користування метрополітеном та Правилами поведінки на ескалаторах. Як відомо, метрополітен - це транспорт, користування яким пов’язане з підвищеною небезпекою, і де, на жаль, дитячий травматизм – не рідкість. Тому для Київського метрополітену надзвичайно важливими є зустрічі з дітьми та роз’яснювальна робота, яка послужить зменшенню нещасних випадків з маленькими пасажирами у метрополітені. Дітям було доведено, що дотримання ними Правил користування метрополітеном вбереже їх від неприємних пригод у метро і вони швидко та надійно доїдуть до потрібної їм станції. Представники метрополітену також відповіли на запитання учнів.

Неочікуваним сюрпризом для гостей з метрополітену стало гуртове привітання від учнів школи-гімназії, які завзято та переконливо довели присутнім у залі, що вони насправді хоч і маленькі, проте відповідальні пасажири, поважають і дотримуються існуючих у метро правил. Ще одним підтвердженням обізнаності дітей свідчили розміщені на стінах гімназії стенди з правилами поведінки дітей на території метрополітену.

Наостанок представники Київського метрополітену подарували школярам книжечку «Веселі правила Метроші», в якій, як уже повідомлялося, за допомогою віршів та тематичних ілюстрацій зрозуміло та повчально розповідається про правила поведінки дітей у метро.

Адміністрація Київського метрополітену висловлює щиру вдячність директору школи-гімназії № 290 Поліні Замазкіній та завучу молодших класів Валентині Овдій за організацію шкільної лінійки та проведену спільну змістовну профілактичну роботу з учнями.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога