Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
вторник, 14 декабря 2010 г.

15 грудня відкриються три нові станції на Куренівсько-Червоноармійській лінії

15 грудня 2010 року на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде введено в експлуатацію дільницю експлуатаційною довжиною 3,79 км з трьома новими станціями - "Деміївська", "Голосіївська", "Васильківська". Провізна спроможність нових станцій (проектна) — 33,7 тис. пасажирів на годину.

Спорудження дільниці виконувалося в щільній міській забудові, де пролягає велика кількість інженерних комунікацій, та в надзвичайно складних інженерно-геологічних і гідрогеологічних умовах залягання ґрунтів. При будівництві дільниці використовувались передові методи будівництва, нове обладнання та механізми. Проходка перегінних тунелів здійснювалась тунелепрохідницьким комплексом фірми "Herrenknecht" з ґрунто-привантаженням забою. Цей комплекс дав змогу виконати роботи з мінімальними деформаціями земельної поверхні. Також були задіяні два тунелепрохідницьких комплекси фірми WIRTH з пневмо-привантаженням забою.

З метою виконання державної програми "Безбар’єрний простір", для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями придбані 9 спеціальних ліфтів, 3 спеціальних підйомника, встановлені звукові інформатори напрямків руху, рельєфні обмежувачі на платформах станцій.

Всього ж, в процесі спорудження дільниці було задіяно понад 30 організацій.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога