Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
четверг, 6 января 2011 г.

Відкрито третій вихід зі станції "Голосіївська"

6 січня 2011 року відкрито третій вихід зі станції "Голосіївська" Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену та підземний перехід через проспект 40-річчя Жовтня довжиною 94 м та шириною 6 м.

Здійснилася давня мрія мешканців Голосіївського району і гостей міста Києва щодо безпечного перетину проспекту 40-річчя Жовтня і зручного виходу пасажирів зі станції метрополітену "Голосіївська".

Будівництво переходу проводилось в стислі терміни в складних гідрогеологічних умовах з великими обсягами перекладання і прокладання інженерних мереж.

Завдяки застосуванню нових технологій і сучасних матеріалів, фахівцям вдалося спорудити зручний пішохідний комплекс, який відповідає всім вимогам пасажирів і людей з обмеженими фізичними можливостями.

Введення в експлуатацію цього важливого для міста об’єкта створить комфортніші умови користування станцією та забезпечить безперебійний рух автотранспорту проспектом 40-річчя Жовтня.

Вихід №3 станції "Голосіївська" запроектовано генеральним проектувальником ДП "ПІ Укрметротунельпроект" і споруджено генеральним підрядником ПАТ "Київметробуд".

Для довідки: з 15 по 31 грудня 2010 року станцією "Голосіївська" скористалися майже 194 тисячі пасажирів.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога