Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
среда, 28 сентября 2011 г.

Київський метрополітен вітає Крюківський вагонобудівний завод з вагомими здобутками. Так тримати!

Крюківський вагонобудівний завод відзначив 10-у річницю з дня започаткування вітчизняного пасажирського вагонобудування. З цієї нагоди підприємство відвідала делегація з міста Києва на чолі з головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим, в складі якої був начальник КП «Київський метрополітен» Володимир Федоренко.

Господарі свята презентували гостям виставку нової техніки, створену Крюківським вагонобудівним заводом спільно з вітчизняними та зарубіжними партнерами, яку розташували в нещодавно збудованому зварювально-складальному цеху. Тут було представлено: швидкісний двосистемний електропоїзд; вагони міжрегіонального сполучення локомотивної тяги, спеціально створені і виготовлені до Євро-2012; вагон міжнародного класу габариту RIC; спальний вагон нового покоління «Мета»; пасажирські візки, призначені для руху зі швидкістю до 220 кілометрів на годину; поїзд метро з асинхронним тяговим приводом, який зараз проходить випробування у Київському метрополітені і спеціально був доставлений на завод для участі у виставці. Гості також відвідали інженерний центр та цехи підприємства, де створюються вантажні і пасажирські вагони, поїзди метро і ескалатори.

Підсумком урочистостей на заводі стало підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Київською міською державною адміністрацією, Крюковським вагонобудівним заводом і Комунальним підприємством «Київський метрополітен» та прес-конференція для засобів масової інформації.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога