Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
четверг, 10 ноября 2011 г.

Про зміни у роботі метрополітену 11 листопада 2011 року

На підставі Розпорядження Київської міської державної адміністрації від 07.11.2011 року № 2050 та з метою забезпечення перевезення вболівальників футбольного матчу, який відбудеться на стадіоні НСК "Олімпійський" 11 листопада 2011 року між збірними командами України та Німеччини, в ніч з 11 на 12 листопада 2011 року роботу метрополітену буде продовжено на одну годину.

Повідомляємо, що 11 листопада п.р., після закінчення матчу з 23 год. 30 хв. до закінчення роботи метрополітену, станції "Олімпійська" та "Палац спорту" Куренівсько-Червоноармійської лінії будуть зачинені для входу пасажирів.

Окрім цього, 11 листопада 2011 року з 19 год. 00 хв. до закінчення руху поїздів Київський метрополітен збільшує кількість поїздів на всіх лініях метрополітену.

Також 11 листопада п.р. на Святошинсько-Броварській та Куренівсько-Червоноармійській лініях з 23 год. 00хв. до закінчення руху поїздів передбачено додаткові резервні состави для видачі їх на лінії у разі необхідності в залежності від пасажиропотоку.

У цей день буде збільшено штат чергового персоналу на центральних станціях метрополітену та встановлено чергування відповідальних працівників для контролю за перевезенням пасажирів і роботою обладнання.

Забезпечувати підтримання належного громадського порядку на станціях метрополітену 11 листопада 2011 року, на період перевезення вболівальників футбольного матчу, будуть працівники Лінійного управління охорони метрополітену, підпорядкованого ГУ МВС України в місті Києві.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога