Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
четверг, 1 мая 2014 г.

30 квітня у Київському палаці дітей та юнацтва відбудеться звітний концерт дитячих художніх колективів навчальних закладів міста «На крилах творчості»

30 квітня о 14:00 у Київському палаці дітей та юнацтва відбудеться концерт дитячих художніх колективів навчальних закладів міста «На крилах творчості».

Під час заходу свою майстерність покажуть понад 30 художніх колективів та окремих виконавців, загалом 1200 учасників художньої творчості віком від 6 до 18 років.

Також учасники концерту отримають дипломи у номінаціях: «Хореографічне мистецтво», «Вокально-музичне виконавство», «Циркове мистецтво», «Театральне мистецтво», «Театр моди» за підсумками міського фестивалю-конкурсу в рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» навчальних закладів Києва, проведеного у березні-квітні 2014 року.

У Департаменті освіти і науки, молоді та спорту зазначають, звітний концерт є яскравим фінальним завершенням міського фестивалю-конкурсу. 196 колективів із 39 позашкільних та 46 загальноосвітніх навчальних закладів столиці брали участь у фестивалі, 185 колективів стали призерами, з них 11 отримали гран-прі.

Київська міська державна адміністрація
kievcity.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога