Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
суббота, 11 июня 2011 г.

Про порушення графіку руху поїздів 9 червня на Куренівсько-Червоноармійській лінії

9 червня 2011 року о 17 год. 28 хв., через технічну несправність одного з вагонів поїзда, було зупинено рух поїздів на дільниці від станції «Либідська» до станції «Республіканський стадіон» Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену.

Причиною відмови в роботі вагона став вихід з ладу тягового двигуна, що не давало можливості рухатись поїзду з забезпеченням вимог безпеки руху.

На час зняття з лінії несправного рухомого складу рух поїздів було організовано по інших дільницях лінії, а саме: круговий рух поїздів на дільниці "Героїв Дніпра" - "Республіканський стадіон" та двосторонній рух поїздів на дільниці "Палац Україна" - "Васильківська" по ІІ колії.

Працівниками аварійно-відновлювальних формувань метрополітену, які прибули на місце зупинки поїзда, було виконано певний комплекс робіт для забезпечення вільного переміщення несправного поїзду. О 19 год. 39 хв. несправний поїзд був відправлений з обмеженою швидкістю на вільну від руху поїздів станційну колію станції «Майдан Незалежності».

О 20 год. 42 хв. було відновлено нормальний рух поїздів по всій Куренівсько-Червоноармійській лінії.

Просимо вибачення у пасажирів метрополітену за спричинені незручності при користуванні метрополітеном 9 червня та вдячні за розуміння.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога