Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
среда, 1 июня 2011 г.

Діти-інваліди та діти-сироти працівників метрополітену у День захисту дітей отримали подарунки

На виконання Указу Президента України від 30.05.1998 № 568 "Про День захисту дітей", в КП "Київський метрополітен" проведено благодійну акцію до Міжнародного Дня захисту дітей, що відзначається 1 червня.

Для дітей працівників метрополітену (діти-інваліди та діти-сироти), до зазначеної благодійної акції, були закуплені з розрахунку 100 грн. на дитину цікаві книги, згідно вікових категорій.

Так, діти у віці від 8 до 14 років отримали такі книги, як "Тварини світу. Червона книга", "Енциклопедія рідної природи", "Дитяча енциклопедія. Географічні відкриття", "Повна ілюстрована енциклопедія ерудита", "Повна ілюстрована енциклопедія школяра", "Міфи та легенди" та інші пізнавальні та яскраво ілюстровані книги.

Для дошкільнят були закуплені книжки із казками, віршами К.Чуковського з яскравими ілюстраціями.

Всі подарунки у кількості 42 шт. були вручені дітям через батьків та опікунів.

Як відомо, День захисту дітей - одне із найстаріших міжнародних свят. Рішення щодо його відзначення було прийнято у листопаді 1949 року Міжнародною демократичною федерацією жінок, що заприсяглася "боротися за міцний мир як єдину гарантію щастя дітей". ООН підтримала ініціативу відзначення міжнародного дня і оголосила захист прав, здоров’я і життя дитини – одним із пріоритетів у своїй діяльності. В Україні цей день відзначають з 1998 року.

Діти - наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок кожної родини, органів влади, установ і організацій, що піклуються здоров’ям та освітою дітей, громадськості подбати про всебічний розвиток їхніх інтересів та здібностей, забезпечити належний рівень охорони здоров’я, виховання і дотримання прав дитинства.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога