Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
понедельник, 10 октября 2011 г.

У Київському метрополітені дбають про пасажирів з обмеженими фізичними можливостями

З метою поліпшення культури обслуговування пасажирів та створення сприятливих умов для людей з обмеженими фізичними можливостями, у Київському метрополітені триває робота щодо забезпечення належного рівня обслуговування інвалідів.

Протягом 9 місяців поточного року для осіб з обмеженими фізичними можливостями влаштовано 129 та поновлено 835 попереджувальних смуг на першій та останній сходинках сходових маршів пересадних вузлів, станцій та підземних переходів. Окрім цього, влаштовано пандуси на сходах на виході зі станції "Вокзальна" та на вході в будівлю адміністрації метрополітену станції "Політехнічний інститут", замінено два металеві колясочні з’їзди на гранітні на станції "Нивки".

Принагідно повідомляємо, що до кінця року планується обладнати відео-інформаційними системами 15 вагонів та 11 станцій метрополітену, влаштувати 38 попереджувальних рельєфних смуг на 19 станціях.

Також у метрополітені діють та безперечно виконуються працівниками станцій інструкції "Про порядок проїзду в метрополітені пасажирів-інвалідів на колясках" та "Про порядок проїзду в метрополітені інвалідів по зору І та ІІ груп".

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога