Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
четверг, 6 октября 2011 г.

Про роботу метрополітену 8 жовтня 2011 року

З метою забезпечення нормальної роботи метрополітену і культури перевезення пасажирів під час церемонії офіційного відкриття Національного спорткомплексу "Олімпійський" та святкових заходів 8 жовтня 2011 року, Київський метрополітен збільшує кількість поїздів на лініях: на Святошинсько-Броварській – з 20год. 30хв. до закінчення руху поїздів, на Куренівсько-Червоноармійській – з 17год. 30хв. до закінчення руху поїздів, на Сирецько-Печерській – з 16год. 00хв. до закінчення руху поїздів.

У цей день буде збільшено штат чергового персоналу на центральних станціях метрополітену, встановлено чергування відповідальних працівників для контролю за перевезенням пасажирів та роботою обладнання.

Також, 8 жовтня п.р. буде заборонено торгівлю з пересувних об’єктів на станціях "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" та "Палац спорту".

Окрім цього, передбачені додаткові резервні состави для видачі їх на лінії у разі необхідності в залежності від пасажиропотоку.

Забезпечувати підтримання належного громадського порядку на станціях метрополітену 8 жовтня 2011 року, під час церемонії офіційного відкриття НСК "Олімпійський», будуть працівники Лінійного управління охорони метрополітену, підпорядкованого ГУ МВС України в місті Києві.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога