Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
пятница, 12 февраля 2010 г.

Оголошено щорічний конкурс на звання "Кращий за професією" серед працівників Київського метрополітену

Нещодавно оголошено конкурс на звання "Кращий за професією" серед працівників Київського метрополітену. Метою даного конкурсу є визначення кращих працівників метрополітену, які зразково виконують свої службові обов’язки, удосконалюють організацію праці як на своєму робочому місці, так і на підприємстві, забезпечують безпеку руху поїздів, високу культуру обслуговування пасажирів, суворо дотримуються правил трудової та технологічної дисципліни і своєю сумлінною працею подають приклад для розвитку активності молодих працівників.

Конкурс професійної майстерності проводиться в структурних підрозділах щорічно з січня по 30 вересня кожного року. У конкурсі беруть участь працівники масових професій метрополітену, які забезпечують безпеку руху поїздів, високу культуру обслуговування пасажирів та безперебійну роботу метрополітену.

Досягнення учасників конкурсу відповідної професійної групи розглядаються і оцінюються членами комісії. Переможці конкурсу на звання "Кращий за професією" нагороджуються посвідченням, нагрудним знаком та грошовою премією.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога