Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
среда, 17 февраля 2010 г.

Київський метрополітен надає доступ до мережі Інтернет

Відповідно рішення Національної комісії з питань регулювання зв'язку України, Київський метрополітен отримав ліцензію на надання в користування місцевих каналів електрозв'язку на території міста Київ.

Відтак в метрополітені функціонує магістральна система передачі даних, створена волоконно-оптична мережа, в якій передбачене резервування волокон. Це дає можливість Київському метрополітену надавати в користування канали електрозв'язку стороннім організаціям з метою розширення інформаційних та інших додаткових послуг пасажирам, які перебувають на станціях і рухомому складі, на території метрополітену.

Також існує можливість надання доступу до мережі Інтернет стороннім організаціям, які функціонують на території метрополітену. За умов узгодження технічних питань об'єднання мережі метрополітену з іншими мережами операторів, також існує можливість надання каналів зв'язку технологій SDH, Ethernet компаніям та організаціям, для яких необхідні канали передачі даних між офісами та виробничими майданчиками, розміщеними в межах міста Києва. Для цього є достатня надлишкова кількість портів та ресурс мережі передачі даних, а також необхідний обслуговуючий персонал, система технічного обслуговування і ремонту.

Стосовно діючих тарифів на послуги з надання в користування місцевих каналів електрозв'язку та доступу до мережі Інтернет необхідно звертатись в службу «Інформаційних технологій та зв'язку» Київського метрополітену за телефонами 238-40-03, 238-40-10.

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога