Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
среда, 24 февраля 2010 г.

Начальник Київського метрополітену Петро Мірошников провів зустріч з активістами Молодіжної ради. Відтепер молодь отримала шанс бути почутою

22 лютого з ініціативи начальника Київського метрополітену Петра Мірошникова відбулася його зустріч з активістами Молодіжної ради, що працюють у різних структурних підрозділах метрополітену і представляють інтереси молоді цих колективів.

Метою зустрічі було знайомство з лідерами молодіжного крила об’єднаної профспілкової організації підприємства, їх баченням своєї ролі на підприємстві, з їх потребами, а також з метою напрацювання спільної стратегії у відстоюванні трудових та соціальних прав молоді у метрополітені.

Зустріч, за оцінкою обох сторін, вийшла цікавою і змістовною. Начальник Київського метрополітену П.В. Мірошников озвучив своє уявлення тісної співпраці з молоддю, яких хотів би бачити на керівних посадах на підприємстві. На його думку, необхідно вже зараз формувати керівний кадровий резерв з молодих фахівців, оскільки років через 5-7 метрополітен почне гостро відчувати нехватку таких кадрів. З цією метою необхідно організовувати семінари і тренінги управлінського характеру, які, серед інших, включатимуть і політичну, і мистецьку тематику, і які сприятимуть підвищенню освіченості і культури молодих працівників підприємства.

З усіх проблем, порушених при зустрічі представниками Молодіжної ради, були отримані вичерпні відповіді, а головне – з боку начальника метрополітену прозвучав сигнал до тісної і взаємовигідної співпраці. На запитання про недостатнє фінансування молодіжних заходів, Петро Володимирович дав пораду активістам набувати дипломатичного досвіду. Це, на його думку, суттєво допоможе при вирішенні подібних питань з головою ОПО. Наостанок П.В. Мірошников напівжартома зауважив, що, умовно кажучи, дає молоді вудочку, щоб вони мали змогу самостійно ловити рибу. А також порадив переглянути фільм «Республіка ШКІД» з метою вивчення досвіду створення органу молодіжного самоврядування на чолі з «тіньовим» начальником метрополітену.

Екс-голова Молодіжної ради метрополітену Олександр Осіпчук, відмічаючи результати зустрічі, зазначив: «Першу зустріч начальника КП «Київський метрополітен» з головами Молодіжної ради структурних підрозділів ми розцінили як хороший сигнал для молоді. Також приємно, що зустріч пройшла в режимі діалогу. Ми переконалися, що головним орієнтиром для нас є підтримка начальника при залученні молоді на управлінські посади, з урахуванням нового світобачення молоді, її активність, креативність та здатність впроваджувати інноваційні ідеї. Ми вдячні Петру Володимировичу за його відкритість та доступність до спілкування з нами, за те, що завдяки йому молодим спеціалістам надана можливість висловлюватися відкрито з усіх питань, надавати свої пропозиції та шляхи їх вирішення».

КП "Київський метрополітен"
metro.kiev.ua

0 коммент.:

Архив блога