Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
вторник, 29 апреля 2014 г.

Цього року «Київенерго» замінить близько 45 км. теплових мереж Києва на сучасні пластикові енергозберігаючі труби

Зважаючи на незадовільний стан розподільчих теплових мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання, а також мереж великих діаметрів (магістральних), у 2014 році ПАТ «Київенерго» планує замінити близько 100 км. мереж.

Зокрема, з них заміну близько половини буде здійснено за технологією прокладання сучасних попередньо-ізольованих пластикових енергозберігаючих труб зі строком експлуатації до 50 років.

Перевагою використання пластикових енергозберігаючих труб є їхня міцність та гнучкість, що скорочує як час укладки труб в діючі траси, так і, що особливо суттєво для киян, час відсутності опалення та гарячого водопостачання у споживачів міста.

Як приклад, у листопаді 2013 року фахівці ПАТ «Київенерго» вперше в опалювальний сезон 2013-2014 років замінили найбільш проблемні дільниці мереж ЦО і ГВП у чотирьох районах Києва (у Голосіївському, Деснянському, Святошинському і Шевченківському) за технологією попередньо-ізольованих пластикових енергозберігаючих труб. Роботи тривали упродовж одного місяця із мінімізацією дискомфорту для людей – відключенням від центрального опалення до 1 доби, гарячого водопостачання – до 2 діб.

Для того, аби поширити подібну практику прокладання трубопроводів і в інші райони столиці, у березні цього року ПАТ «Київенерго» підписало трирічний договір з компанією виробником пластикових труб ТОВ «Полімертепло-Україна». Договір укладено на взаємовигідних умовах, він є економічно вмотивованим та включає значну відстрочку платежів.

«Заміна мереж гарячого водопостачання є однією з прерогатив міста, згідно з цільовою програмою «Гаряча вода у місті Києві». Компанія за власної ініціативи взяла на себе зобов’язання заміни найбільш зношених ділянок мереж ГВС, оскільки вказана програма не фінансується державним бюджетом вже більше 5-ти років. Одним із наших партнерів у цій ініціативі вже декілька років виступає компанія «Полімертепло-Україна», продукція якої довела свою високу надійність та якість і в повній мірі задовольняє вимоги як проектних, так і монтажних організацій, з якими працює «Київенерго», – зауважив виконавчий директор ПАТ «Київенерго» Юрій Магера.

Київська міська державна адміністрація
kievcity.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога