Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
среда, 30 апреля 2014 г.

У столиці триває робота з упорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд

Питання розміщення кіосків є надзвичайно гострим для громадськості. Тож міська влада приймає до уваги всі звернення та пропозиції киян, оскільки зацікавлена у найскорішому наведенні порядку у місті й очищенні Києва від нелегальних МАФів.

Для врегулювання цього питання було здійснено чимало кроків. Так, створена та активно працює Комісія з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва, призупинено Комплексну схему розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, яка викликала багато нарікань з боку підприємців-власників МАФів. Крім того, затверджено Порядок розміщення майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства у місті Києві.

За період з 01.01.2013 до 31.12.2013 Департаментом міського благоустрою та збереження природного середовища за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення складено 4 156 протоколів про адміністративні правопорушення та внесено 10 738 приписів щодо усунення виявлених порушень. Крім того, за цей же період демонтовано 4 017 тимчасових споруд, а від початку поточного року – 329 ТС.

Наразі продовжує працювати робоча група щодо вирішення проблемних питань діяльності підприємців-власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності.

Київська міська державна адміністрація
kievcity.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога