Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
понедельник, 28 апреля 2014 г.

Ринок біля будинку ЦВК демонтовано

26 квітня працівники КП «Київблагоустрій» демонтували незаконний ринок на площі Лесі Українки, 1 біля Центральної виборчої комісії.

Голова КМДА Володимир Бондаренко неодноразово акцентував увагу, що зазначений стихійний ринок тісно пов’язаний із «політичним парканом», яким колишня влада відгородила від громадян ЦВК. А сезонний сільськогосподарський ринок слугував своєрідним «живим щитом».

«Протягом останнього часу тимчасовий ярмарок перетворився на осередок несанкціонованої торгівлі, що налічує близько 50 наметів, жоден з яких не має дозвільної документації на розміщення засобів пересувної торгівлі на території міста. Ми розпочали системну роботу з контролю за дотриманням законності розташування тимчасових споруд. Усі МАФи, що з’явилися без будь-якої дозвільної документації, уже демонтують», – зазначив Володимир Бондаренко.

«Даний ринок утримувався у повній антисанітарії, і влада лише виконала свою функцію, демонтувавши його. Крім того, горе-підприємцями постійно здійснювалося незаконне споживання електроенергії», – зауважив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовой.

Київська міська державна адміністрація
kievcity.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога