Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
пятница, 14 ноября 2014 г.

Рух Південним мостом було достроково обмежено через аварійну ситуацію – Олександр Кава

Рух естакадою Південного мосту в напрямку Правого берега було обмежено раніше, ніж планувалося через виникнення непередбаченої аварійної ситуації вночі, 14 листопада, яка ставила під загрозу безпеку проїзду. Про це повідомив радник голови Київської міськдержадміністрації Олександр Кава.

«Ремонтні роботи на даному об'єкті передбачалося почати в цей же день о 12:00, щоб не створювати труднощі з перетином Дніпра під час ранкового піку, коли на Південний міст припадає максимальне навантаження в напрямку з лівого берега на правий. Відповідна інформація заздалегідь була розміщена на сайті «Київавтодору». Втім, о другій годині ночі 14 листопада після проїзду навантаженої вантажівки через даний деформаційний шов відбулося його пошкодження», – пояснив він.

Тому, за словами Олександра Кави, з метою забезпечення зручного та безпечного проїзду автотранспорту, співробітники «Київавтодору» були змушені одразу після цього інциденту закрити проїзд двома із трьох смуг (спочатку передбачалося закрити тільки одну смугу). При цьому планові роботи з ремонту деформаційного шва було розпочато як і планувалося, 14.11.2014р., о 12:00.

Київська міська державна адміністрація, комунальна корпорація «Київавтодор» та КП «Київавтошляхміст» приносять вибачення за тимчасові незручності та просять водіїв скористатися іншими мостовими переходами через річку Дніпро – Дарницьким мостом та мостом Патона.

Міська влада нагадує киянам, що всі ремонтні роботи будуть завершені до 06:00 год. понеділка, 17 листопада 2014 року.

Київська міська державна адміністрація
kievcity.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога