Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
четверг, 13 ноября 2014 г.

Віталій Кличко привітав спортсменів, які здобули медалі на Чемпіонаті світу з вейкбордингу

Мер Києва Віталій Кличко вручив подяки Київського міського голови за спортивні досягнення та привітав спортсменів, які здобули медалі в Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати) на Чемпіонаті світу з вейкбордингу.

Вперше в історії команда України з вейкбордингу, до якої входять кияни, здобула найбільшу кількість медалей на чемпіонаті світу.

Всього участь в чемпіонаті взяли понад 120 спортсменів з 26 країн світу. Українські вейкбордисти привезли додому три золотих, дві срібні та одну бронзову нагороду. Зокрема, в змаганнях дорослих українці мають два золота, які вибороли Дмитро Массалов та Варвара Долініна. Крім того, в активі Дмитра ще й срібна нагорода в іншому виді програми. Ще однією призеркою світової першості стала Ірина Бушкова, у неї також срібло. У змаганнях юніорів на найвищу сходинку п’єдесталу зійшла Анастасія Пономаренко, а серед юнаків – 6-річний Данило Клешар, який здобув бронзову медаль.

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що якомога більше хлопців та дівчат повинні брати приклад з переможців та активніше займатися спортом.

«Ми вами пишаємося. Чим більше людей будуть займатися спортом, тим швидше і успішніше він розвиватиметься», – сказав Віталій Кличко.

У свою чергу, Президент Української федерації вейкбордингу і воднолижного спорту Юрій Зозуля позитивно оцінив те, що в цей складний для нашої країни час, українські спортсмени гідно представляють державу, здобувають медалі та при їх сходженні на п’єдестал майорить наш прапор і лунає український гімн.

Київська міська державна адміністрація
kievcity.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога