Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
пятница, 14 ноября 2014 г.

Міський центр соціальних служб зібрав гуманітарну допомогу для родин переселенців

Сьогодні, 14 листопада 2014 року, о 16:00 Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Українсько-турецьким культурним центром «Сяйво» передасть гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб з Криму, Донецької та Луганської областей.

Цей захід стане частиною акції «Наш час-час взаємодопомоги» щодо допомоги 1001 сім’ї переселенців, у рамках якої вже більш ніж 100 переселенців, які проживають у столиці, які проживають у місцях компактного поселення, отримали продуктові набори.

14 листопада допомога надійде 50 переселенцям, які знаходяться під супроводом Подільського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та компактно проживають у санаторії «Ластівка», а також на всій території району.

Протягом 10 днів зі своєю допомогою організатори акції завітають у місця компактного розселення переселенців, якими опікуються працівники мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва (пансіонати «Супутник», «Джерело», дитячий спеціалізований санаторій «Салют», БО «Місто щасливих дітей»).

Акція «Наш час-час взаємодопомоги» є одним із прикладів співпраці громадського та державного сектора щодо допомоги родинам з Криму, Донецької та Луганської областей.

Запрошуємо представників ЗМІ відвідати захід за адресою:вул. Мостицька, 20.

Акредитація для ЗМІ: Кліопа Лариса тел.: 460-99-64;050-144-05-80

Київська міська державна адміністрація
kievcity.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога