Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
пятница, 14 ноября 2014 г.

Киян закликають долучитися до обговорення нової системи орієнтування в столиці

Столична влада закликає киян долучатися до обговорення нової системи орієнтування в Києві. Про це заявив радник голови Київської міської державної адміністрації з транспортних питань Олександр Кава.

«Оскільки стара система орієнтування досить складна і незручна для побудови зрозумілого маршруту, київська громадськість, експерти та представники влади об’єдналися заради розробки більш простої та зрозумілої схеми. Прототип нової системи, яка стала зручнішою, інформативнішою та читабельнішою, вже викладено в соціальні мережі та Інтернет. На схемі окрім самих ліній метрополітену позначено маршрут електропоїздів міського сполучення, усі маршрути швидкісного трамваю, а також маршрути автобусів та тролейбусів що прямують в аеропорти «Бориспіль» та «Київ» (Жуляни). Нова схема розроблена на основі кращого світового досвіду і стане в нагоді для числених киян та гостей столиці», - розповів він.

Як стверджують розробники нової системи, вона більш зручна, інформативніша та доступніша, ніж старий варіант карти.

Водночас, нова система орієнтування з’явиться на вікнах вагонів метро лише після двох турів публічного обговорення: публікації в інтернеті з подальшим обговоренням у коментарях (що вже було зроблено) та тестування пілотної версії схеми з усіма правками, яка з’явиться лише в кількох поїздах столичної підземки.

«Лише після звершення обговорення та схвалення киянами нової версії схеми міська влада затвердить нову офіційну версію схему ліній метрополітену та швидкого рейкового транспорту в Києві», - підкреслив Олександр Кава.

Київська міська державна адміністрація
kievcity.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога