Поиск по этому блогу

Translate

Статистика сайта



Flag Counter
пятница, 14 ноября 2014 г.

Міська влада працює над вдосконаленням транспортного сполучення масиву Виноградар з найближчими станціями метро – Олександр Кава

Столична влада шукає шляхи зручного та швидкого транспортного сполучення між масивом Виноградар та найближчими станціями метрополітену. Про це повідомив радник голови КМДА з транспортних питань Олександр Кава.

«Виноградар – це великий спальний район, де проживають кількасот тисяч мешканців і відсутній метрополітен. Тому зараз ми працюємо над тим, щоб перевезення пасажирів з цього масиву до найближчих станцій метрополітену було комфортним», - сказав він.

При цьому, радник міського голови зазначив, що подальша доля нових маршрутів на Виноградарі залежатиме від вирішення питання ремонту існуючих машин, які знаходяться в столичному автопарку, та закупівлі нових одиниць рухомого складу.

«Щойно ми знайдемо можливість залучення додаткових машин, скоріш за все буде відновлено тролейбусний маршрут № 36, який раніше з’єднував масив Виноградар зі станцією метро «Нивки». Крім того, ми розглянемо можливість запуску нового тролейбусного маршруту від станції метро «Лук’янівська» до масиву Виноградар», - зауважив Олександр Кава.

Київська міська державна адміністрація
kievcity.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога